Lag fine tavler og interiørpynt av brukte vinkorker

Gamle vinkorker kan brukes til veldig mye. Jeg hadde litt korkdilla en stund tilbake og derfor tenkte jeg å vise dere noen av tingene jeg har laget. Det er ikke mye du trenger for å lage dette, men sørg for å ha godt lim ( jeg brukte limpistol ).

SONY DSC

Foto: Jane Bjørgesæter

Jeg laget fylte en skuff med gamle korker. Limte en og en inn i skuffen. Du kan lage egne mønster eller male hele korktavla i fargen du ønsker. Opprinnelig skulle denne brukes som skohylle i gangen til ungene, men den blei dessverre for liten.

SONY DSC

Foto: Jane Bjørgesæter

Denne hylla kan du bruke til korktavle, skohylle eller til å henge opp de fine smykkene dine i.

SONY DSC

Foto: Jane Bjørgesæter

Magnet og tavlemaling kan brukes til å lage en fin liten ( eller stor ) tavle til å skrive på. Her har jeg brukt en gammel bilde ramme og malt rett på glasset, Først med magnetmaling så med tavlemaling. Før jeg satt inn glasset igjen sprayet jeg korkramma med spraymaling.

SONY DSC

Foto: Jane Bjørgesæter

Søte små hjerter er også morsomme å gi bort som gaver eller ha hjemme. Tegn et hjerte eller en annen figur på et ark så har du en mal du legger korkene på mens du limer de sammen. Da slipper du å gjøre feil.

20150408_180601

Foto: Jane Bjørgesæter

Dette store hjertet henger utendørs delvis under tak. Jeg er litt usikker på om det vil tåle å henge ute i regn og vind uten noen beskyttelse. Jeg tegna også en mal her for å unngå feil. Så tok jeg litt hobbymaling på en pensel og kostet kjapt over for å få den litt slitte effekten.

Innlegget finnes også på Tusen Ideer.

Reklamer