Lag fin pynt til 17.mai av plastperler

Dette innlegget har jeg helt glemt å poste, så det er egentlig for sent, men det er allerede publisert på Tusen Ideer. Man kan selvfølgelig bare bytte ut fargene på blomstene så har du pynt i andre farger også.

Nå er den store nasjonaldagen snart her og det er mange som pynter litt hjemme til den anledningen. Jeg ha laget litt alternativ pynt som barna også kan være med å lage. Inspirasjonen til å lage disse har jeg funnet på Pinterest.

Dette trenger du:

  • perler
  • perlebrett
  • strykejern
  • litt bakepapir til å ha i mellom perlene og strykejernet

20150511_095042

Tråden jeg har festa flaggene med er smeltet inn i perlene. Jeg la sytråden mellom de tø øverste radene med perler før jeg brukte strykejernet på begge sider av flagget for å forsegle tråden inni.

20150511_095408Dette flagget er litt større og det har jeg limt fast på en grillpinne av bambus og brukt som pynt i en blomsterpotte.
20150511_095438Hjertene er min favoritt av disse perlene og ungene sine også. Du kan fint bruke de som bordpynt eller lime de på grillpinner av bambus. De kan også brukes som brosjer på penklærne om du limer en sikkerhetsnål på baksiden.

20150511_095453-horzØm du ønsker å henge de opp på veggen eller inngangsdøra er det bare å bruke Tack – It finnes i bokhandelen og hos Søstrene Grene ( der kalles den elefant -snørr om jeg ikke husker feil).

Denne pynten er enkel å lage og krever ikke all verden av tid å lage. De fleste har nok med stryking av bunadskjorter og andre penklær.

Innlegget er skrevet av Jane Bjørgesæter. Se mer av det hun lager på Lucky Rock Designs.

Reklamer