Snurreskjørt i skjønne duse farger

Jeg har strikka et nytt snurreskjørt, denne gangen i dusere farger og litt mindre. Dette er til toåringen i huset så hun også kan snurre. Det er ikke det at hun ikke snurrer fra før av, men hun må ha «nurreskjørt» sier hun.IMG_20150418_200532Kauni er det aller fineste garnet til disse skjørtene. Spesielt om man liker de lange fargeskiftene (noe jeg gjør). Dette skjørtet går i fra brun, til rødbrun så til gammelrosa. Nydelige farger. Skjørtet blir lett og fint. Enda finere blir det ved bruk da garnet tover seg bittelitt og blir enda tettere.

IMG_20150417_111557Strikk et skjørt til dansern i familien. Jeg vil gjerne se bilder. Enten ved at du poster på Facebooksiden min eller på instagram og tagger med: @luckyrock84 #snurreskjørtet #luckyrockdesigns

Jeg strikker også på bestilling. Om du ønsker skjørt til 17.mai så må du være rask for det fyller seg fort opp. Jeg strikkes ellers på bestilling hele året. Send en mail til kontaktluckyrock@gmail.com.

Om du deler bilder på bloggen din ønsker jeg gjerne å bli kreditert for oppskrift med en liten link.

Oppskrifta finner du her.

Ha en flott kveld!

Reklamer