Lag sukkersøte øredobber og ringer av smelta perler

Om været ikke blir helt som man vil og man må sitte inne en dette er perfekt som innendørs – syssel med barna. Lett å lage og man kan forme ulike figurer om man ønsker det.20150324_074709

Du trenger:

  • Lim ( jeg brukte dette fra CChobby)
  • Øredobber og ringer
  • Plastperler ( samme typer perler som du bruker til å lage perlekjeder med, jeg brukte noe jeg hadde liggende i en boks her hjemme )

Slik gjør du:

Skru stekeovnen på 200 grader, legg bakepapir på en stekeplate og plasser perlene på dette. La de stå i ovnen til de har smeltet ( det tar alt i fra 5 – 15 minutter avhengig av tykkelsen på perlene og hvor mye du vil ha de smeltet ).20150324_074932

Om du legger en liter perle oppå en annen perle kan det hende du er heldig å får en øredobb som ligner en appelsin, sånn som de oransje og grønne øredobbene som er bakerst på bildet over.

20150324_075012Husk å la limet tørke ordentlig for du tar i bruk smykkene. Jeg har også brukt limpistol før, men jeg syns ikke at det satt like godt som med dette limet.

Blei de ikke søte? Jentene her i huset elsker de og vil helst lage mer av disse hver dag. Jeg tror jeg kommer til å ha huset fullt av fargerike øredobber og ringer fremover.

 

Innlegget kan også sees på Tusen Ideer!

Reklamer