Regnbuesnurreskjørt, nydelige farger i skjønn forening

Må si jeg elsker fargene på dette skjørtet, det blei enda finere enn det jeg trodde det skulle bli. En skikkelig fargebombe som passer godt til små og store barn. Herlig skjørt som står rett ut når man snurrer rundt. Minner meg om de gammeldagse svingskjørtene.SONY DSC

Om du ønsker strikke et skjørt så ligger OPPSKRIFTA HER på bloggen min og også på Tusen Ideer sin side. Lettstrikka skjørt, men må bare passe på å kaste annenhver omgang.SONY DSC

Jeg lager snor med noe som heter knitting mill, den fås kjøpt på garnbutikker rundt omkring i landet eller på ebay. Veldig kjekk sak å ha om du lager mye snorer. SONY DSC

Strikker du ikke selv så strikker jeg gjerne til deg på bestilling. Ta kontakt på kontaktluckyrock@gmail.com for mer informasjon.

 

Reklamer