Lag søte blomster av pomponger til barnerommet

Jeg har lenge gått med denne ideen i bakhodet. Enkel og fin pynt som kan lages sammen med barna. Dette er noe som ikke krever noe spesielt utstyr og kan gjøres på mange måter. Flere forskjellige framgangmåter på hvordan du lager pomponger finner du HER.

SONY DSC

Dette trenger du:

  • Restegarn
  • Pinner til grillspyd
  • Limpistol eller annen type hobbylim
  • Eventuelt en pompomlager du får kjøpt på de fleste garnbutikker

Slik gjør du det:

Lag pomponger av garnet (link øverst i innlegget). Ha lim på den spisse enden av grillspydet og stikk det inn i pompongen. Nå har du en ferdig pompomblomst. Morsomt å lage for både barn og voksne. De mindre barna trenger nok litt hjelp med limpistol om du bruker det.

SONY DSC

Tips!

Disse blomstene kan  brukes som pynt i vinduet, bordet, på en sjenk eller rett og slett brukes som belønningsblomster til barna.

Bruk et gammelt glass eller flaske med vid åpning og sett en blomst ned i glasset/flaska når barnet har vært ekstra flink. Når barnet har samla 10 blomster er det på tide med en liten belønning. Denne belønningsmetoden passer ekstra godt for barn som ikke hører så godt og vi med barn kjenner oss veldig godt igjen der. Gjør vi ikke?

2015-02-19 14.03.00-1

Innlegget er skrevet i samarbeid med Tusen Ideer.

Reklamer