Juleskjørtet er endelig klart

Selve skjørtet har vært ferdig en god stund, det har seg bare sånn noen ganger at ferdigstilling tar litt tid. Snorstrikking er så kjedelig, så derfor tok det litt tid. Men endelig er det helt ferdig i en nydelig dyp rustrød farge.
SONY DSCOppskrifta er fra Gustav og Berta – Strikk til smårollinger. Enkelt skjørt å strikke, man kan også lett forstørre det for å lage til større barn noe jeg kommer til å gjøre på nyåret siden mellomstejenta på 6 år ønsker seg sånt skjørt.SONY DSCJeg forelska meg helt i denne fargen. Egentlig så er jeg ikke så glad i rødt, men når rødfargen blir som denne da er den fin. Passer perfekt til jul i mine øyne og kan kombineres med mange farger. Grått er nydelig til.

Nå er det snart jul og ungene i huset gleder seg. De siste pakkene skal kjøpes inn i dag og litt mer julepynt skal opp.

Er du helt ferdig til jul?

Reklamer