Kjempestrikkteppe i skikkelig norskt ullgarn

For tiden strikker jeg på et stort teppe som skal brukes på gulvet. Det vil nemlig blir for tungt til å bruke i sofaen og det var uansett ikke planen for dette garnet.

Det er en stund siden jeg kjøpte garnet, men det blei liggende en stund før jeg fikk begynt. Så begynte jeg men blei ikke fornøyd. Sommeren kom og da var det ikke særlig behagelig å strikke med noe som var så stort og tungt. Men nå nærmer det seg slutten på teppet. Det kommer til å gå med ca. 2 – 3 kg garn på dette teppet, så det sier seg selv at det vil bli tungt. Litt slitsomt å strikke med nå, men jeg holder ut.
2014-12-09 09.56.26-1Jeg strikker ikke så lenge av gangen på dette teppet siden pinnene er veldig tykke og man ikke får strikket på vanlig måte. Pinnene er 25 mm og det føles som om man strikker med kosteskaft (ja i alle fall nesten).

Gleder meg til å bli ferdig med dette teppet. Da skal det våtes og strekkes før det kan brukes. Lufting må nok også til siden det lukter litt sau av det.

Reklamer