Den kragen

Det virker som om det går en kragedilla blant strikkemenneskene rundt i Norge. Jeg syns de er utrolig søte og de passer like bra til skjørt som bukse. De kan brukes til hverdags og til fest.
2014-08-25 14.44.48Kragen jeg har strikket er en oppskrift fra Ministrikk og er veldig lett å strikke. Den finnes i tre størrelser. Jeg valgte den minste størrelsen og den passer både den kommende toåringen i huset og på seksåringen (men jeg tviler på at hun vil bruke den). 2014-08-25 14.44.59Jeg valgte å lage pom pomer til knytinga. Kan hende den byttes ut etterhvert med noe annet om minsta syns de blir irriterende. Siden jeg ikke hadde baby merino i passende farge så brukte jeg noe rest av minialpakka fra Sandnes jeg hadde liggende. Det egnet seg veldig bra til denne kragen.2014-08-25 14.44.41Herlig ikke sant? Jeg må si jeg er litt svak for grått, det passer til så mye.

Jeg har et par oppskrifter nesten ferdige for salg. En liten finpuss og noen bilder som Nøtteliten Fotografi ordner med for meg. Herlig å ha et samarbeid med en så dyktig fotograf.

 

Reklamer