Sommerdrakt med hullmønster

Da Paelas la ut denne oppskrifta falt jeg helt for den. Enkel hullstrikk på en body er utrolig fint. Jeg gleder meg til minsta skal ha den på. Den er like anvendelig på sommer som vinter. Tenk så søt den blir med en fins strømpebukse under i vinter.2014-08-04 10.11.19Garnet jeg brukte er lerke fra Sandnes Garn og er i fargen isblå. Har dessverre ikke fargekoden siden minstemor stakk av med magebåndet og det blei ødelagt.
2014-08-04 10.10.38Jeg klarte ikke å bestemme meg for hva slags bånd jeg skulle ha på denne så jeg måtte ha to stykker. Den som er i samme farge som drakta er hekla i trippel tråd. Det er bare en lang rad med luftmasker. Sløyfebåndet har jeg kjøpt på en lokal garn og stoffbutikk og sånt bånd finner man overalt.
2014-08-04 10.10.29I stedet for å strikke ribbekant rundt beinåpningene valgte jeg å hekle en rekke med picoter i stedet. Jeg syns det blei veldig bra og ikke minst veldig jentete.

Som jeg har nevnt på Facebooksiden min  så åpner jeg nettbutikk med salg av oppskrifter i løpet av høsten. Jeg har ingen eksakt dato enda men så fort jeg er ferdig med å skrive ned noen oppskrifter og bildene er klare så kommer nettbutikken til å åpne.

Alle oppskrifter vil bli solgt som PDF – filer.

Jeg gleder meg veldig, for det er dette jeg vil gjøre. Jeg håper på å kunne starte salg av garn etterhvert også, men et sted må jeg begynne.

 

Reklamer