Nydelig solskinnsdrakt

Denne har jeg ikke strikka selv, men siden den er så fin så må jeg dele den her. Mamma strikket denne til vesla på 20 måneder og den er superfin på. Vingene gjør seg veldig på en fin og enkel drakt som dette.2014-07-12 16.50.58Oppskrifta er fra Paelas og de har utrolig mange fine oppskrifter. Jeg har strikket er par ting fra de men har ikke fått blogga de enda. Det kommer etterhvert.

Drakta er strikka i Duo fra Sandnes Garn, et mykt garn som er en blanding av merino og bomull, fint helårsgarn.
2014-07-12 16.51.19
catsDenne er strikka i størrelse 2 år og passer min lange jenta på 20 måneder perfekt. Det kan hende garnet siger noe ved bruk, men det finner jeg ikke ut før den er brukt litt. Gleder meg til å kunne ha den på henne.

Finværet herjer over Østlandet og det er jeg veldig glad for. Deilig med ordentlig sommer.

Ha en fantastisk sommer alle sammen, uansett om været er sommerlig eller ikke.

Reklamer