Luer i perlestrikk

Disse luene har jeg helt glemt å legge ut. Lenge siden jeg har blogga nå dessverre men det går litt opp og ned med denne blogginga. Jeg viser frem mye på instagram ( @ luckyrock84 )så følg meg gjerne der for hyppigere oppdateringer.

Luene er strikka i rent alpakkagarn og bør vaskes for hånd da det ikke er superwashbehandla. Selv elsker jeg dette garnet og bruker det mye.
2014-06-12 10.16.35Luene er til salgs for 260 kr stk + frakt ( om du ikke henter her ). Størrelsen på luene er 0 – 3 måneder litt avhengig av hvor stor\liten babyen er ved fødsel.2014-06-12 10.17.15Ellers strikker jeg på Popcondrakt fra Paelas og Acnegensern i blått og hvitt ( jeg falt helt for de fargene).

Jeg skal også være teststrikker for ei dame som er veldig flink. Dette gleder jeg meg veldig til. Mer info kommer i seinere innlegg.

Enda en liten nyhet er at jeg endelig skal begynne å selge oppskrifter på luene jeg lager og andre ting etter hvert. Oppskriftene må renskrives og testes ordentlig før jeg legger de ut for salg så dette kommer til å ta litt tid.

Ønsker dere alle en fin sommer!

Reklamer