Englemaskesjal til skolejenta

Alle jentene fikk nye vårjakker for litt siden selv om det ikke er helt vår enda. Men jeg må passe på kjøpe før det blir utsolgt. Skolejenta sin er ganske knalloransje og selvfølgelig ville hun ha et matchende skjerf. Jeg fant da dette garnet i garnlageret mitt, det er tynt hårete garn garn fra Debbie Bliss.
2014-03-05 15.20.58Man kan bruke hvilket som helst garn, men garn som er litt pusete gjør seg best. Faerytale fra Du Store Alpakka egner seg også godt til dette. Siden garnet mitt var tynt brukte jeg dobbelt garn så det blei litt tykkelse på det selv om det ikke skulle være tykt. Jeg brukte også 3 mm nål.
2014-03-05 15.21.40Disse maskene er også kalt kjærlighetsmasker og love knots på engelsk. Det kan godt hende de har andre navn også. De ser ut som små blomster syns jeg. Jeg har hekla noen sånne sjal før også, de finner du her:

2014-03-05 15.21.44Skolejenta blei fornøyd og jeg blei veldig fornøyd og det er sånn det skal være.

Nå skal jeg strikke videre på noen bestillinger som skal sendes til nye eiere. Kjempekoselig.

Ha en flott helg alle sammen.

Reklamer