Veslemøy genseren

Denne gensern er jeg veldig fornøyd med. Fargevalgene blei også veldig bra. Dette er en lettstrikka genser som strikkes ovenifra og ned. 
2014-02-12 18.21.02
En mer beskrivende forklaring på hva slags garn o.l jeg har brukt er dette innlegget jeg har skrevet før.
2014-02-12 18.21.10Jeg skal prøve å få til noen actionbilder ute etterhvert men skal ikke love noe i tilfellet jeg glemmer det. Lett å glemme enkelte ting i farta.

Lue til denne genser kommer også den har bare blitt litt forsinka. Jeg strikker også på bestilling og for Nøtteliten Fotografi og alle disse tingene må også bli ferdige. Dette koser jeg meg utrolig mye med. Masse variasjon og noen utfordringer underveis. For dere som skal ha photoshoot hos Kine så har det kommet inn noen nye luer fra meg allerede og flere er på vei. Luelageret kan ikke bli stort nok, og det er bra.

Reklamer