En liten oppdatering på Veslemøygensern

Denne oppskrifta er fra Sandnes Garn, mange fine oppskrifter fra Sandnes det siste året. Jeg hadde ikke sansen for oppskriftene deres før, men de har virkelig forbedra seg. Jeg bruker ikke garn fra de siden jeg ikke er spesielt glad i verken Sisu eller Smart som skal brukes i oppskriftene i dette heftet. Derfor har jeg brukt Merino Extra Fine fra Drops i stedet, supermykt og deilig å strikke med.

2014-01-26 21.04.10Bildene er tatt fra Instagramkontoen min derfor ikke topp kvalitet men man ser da hva det er. Herlig gråbrun farge på genseren, sammen med kremhvitt og lyserosa i mønsteret.
2014-01-27 23.01.25Dette er en veldig lettstrikka genser som strikkes oven i fra og ned. Litt uvant å begynne øverst siden jeg sjelden gjør det. Det som er synd er at man får all den kjedelige glattstrikken til slutt, men det går forholdsvis for unna på en barnegenser. Denne er strikket i størrelse 6 år med ekstra lengde på ermer og bolen ( det strikker jeg alltid ).
2014-01-29 21.27.15Her er mønsteret ferdig. Det trenger litt damping før den skal brukes, da blir den fin.
2014-02-02 22.33.42Bolen er nesten ferdig her, bare noen centimeter til før jeg skal strikke vrangbord.

Jeg er omtrent ferdig med den nå. Mangler bare halve ermet på den ene sida. Bilder av den ferdige genseren kommer selvfølgelig. Mellomstejenta fant også ut at hun ville ha lue som hører til genseren så da blir det også det.

 

Reklamer