Tre nye luer er ferdig

På diverse facebooksider har det gått en strikkebølge med disse «Ingunnluene» som de kalles. Flotte lettstrikka luer med garn man får tak i overalt. Mangeforskjellige typer garn man kan bruke til disse luene. Luene finnes i størrelser fra barn til mann og i forskjellige strukturer.
2013-12-19 14.35.25Lue med hjertet er til 5 åringen i huset og det blir en liten ekstra julegave til henne. Hun har ønska seg en lue så jeg tipper denne kommer til å falle i smak.
2013-12-19 14.36.49Denne stripete lua er til 1.klassingen i huset. Egentlig skulle den ha dusk, men jeg hadde ikke nok garn igjen i den fargen. Jeg får heller kjøpe noe etterhvert og lage dusk seinere.2013-12-19 14.37.47Denne siste her i jeansblå er min egen. Herlig lue som er myk og varm. Jeg har brukt Baby Merino på de to øverste luene og Big Merino på den siste. Begge typene er fra Drops.

Oppskriftene er laget av Ingunn og du finner henne på instagram som @knittinginna, hun lager masse fint .

Er dere klare til jul? Det er i alle fall jeg. Ungene har pynta juletreet og satt fram litt julepynt. Kjempekoselig.

Reklamer