Hekla kjøkkenkluter

Jeg hekla noen kjøkkenkluter i sommer, har bare glemt å ta bilde av de. Den som er lysegrønn er hekla i en stor bestemorsrute og er favorittkluten min. Sånne skal jeg lage flere av. Den er veldig god å vaske med og samler smuler veldig bra.

2013-12-02 18.59.06Den er hekla i tynn bomull med nål nr. 3. Jeg husker dessverre ikke garntype men lurer på om det var fra Dale. Du kan bruke hva som helst av bomull men jeg liker ikke bomullen som er mercerisert, men mange liker den også så her må man prøve seg fram.
2013-12-02 18.59.31Denne kluten er litt tykkere. Hekla i Petunia med nål nr.5. Jeg har ikke fått testa den enda men kan tenke meg den tørker litt sakte.
2013-12-02 19.00.10

Hjemmelaga kluter er faktisk de beste klutene jeg har brukt, så når jeg får tid så må jeg hekle en liten haug med det. Jeg har en del bomullsgarn jeg ikke får brukt opp.

Eller har den supermyke gensern jeg skulle ha strikka blitt tatt opp, jeg har begynt på en jakke i stedet. Gensern hadde blitt altfor diger for meg og det hadde endt med at jeg hadde lagt den bakerst i skapet.

Jula er på vei og julestjernene henger fint i vinduene. Litt småtteri med pynt har jeg også hengt opp. Det er ting jeg har laget av papir o.l i det siste. Stjerner og snøballer av isopor på en tråd.

 

Reklamer