Forklekjole fra Nøstebarn

Endelig har jeg klart å bli ferdig med denne kjolen. Vel kjolen har vært ferdig i noen uker det har bare vært et tiltak å få sydd på lommene. Jeg klarte ikke helt å bestemme meg for om den skulle ha lommer eller om jeg skulle lage noe annet å ha på, men det blei altså lommer. 2013-11-13 10.18.19Kjolen er strikka i 2 trådsgarn fra Nøstebarn. Oppskrifta på kjolen er fra samme sted. Lett å strikke, så dette er en kjole en nybegynner også kan strikke. Den er supersøt på, mye søtere enn bildene viser her. skal se om jeg får til noen bilder med kjolen på etterhvert. Veldig praktisk er den også siden den er åpen bak. Denne kjolen er strikka i størrelse ett år til minstemor i huset her.2013-11-13 10.18.30Knappene er fra Tallinn og er noe mamma og pappa kjøpte med på tur for noen uker siden. Jeg elsker disse knappene, de passer til omtrent alt.2013-11-13 10.18.38Jeg hekla også på en liten picotkant på kjolen for å få den litt søtere.

Dere som følger meg på Facebook og\eller Instagram har sikkert fått med dere at jeg strikker en genser til meg selv. Jeg strikker fortsatt på denne, men det tar litt tid med halvpatent så jeg vurderer å begynne på enda en genser til meg selv (ja da går det sikkert fortere). Denne skal bli lysegrå og litt tynnere og nettere.

Hva strikker, hekler, lager du for tiden?

Reklamer