Sukkersøt langlue med blomster

For en liten stund siden fikk jeg en forespørsel om å strikke en sånn lue. Den er lik som de andre langluene jeg har strikka men denne skulle ha blomster på.  Jeg fikk et bilde tilsendt og syns den blei nokså lik lua på bildet. Fargene er helt umulig å få akkurat like, men en litt roligere versjon av babyrosa gjorde seg bra. Denne lua er sendt avgårde i dag og jeg håper den nye eiern bli fornøyd.
2013-10-20 18.16.47Blomstene har jeg hekla for frihånd. De blir ofte finest da syns jeg. Tror aldri jeg har klart å følge en oppskrift på hekla blomst før.2013-10-20 18.17.00Var morsomt å lage noe helt nytt, eller lua er den samme men med ny pynt. Det gjorde seg veldig.2013-10-20 18.17.09Jeg strikker fortsatt på gensern som skal under juletreet. Er en del over halvveis på mønsteret så det går framover. Ikke så mange omganger igjen nå.

Jeg tar fortsatt i mot bestillinger og strikker for harde livet til Nøtteliten Fotografi. Nå har studioet hennes åpnet og det er superfint. Noen julerekvisitter kommer også fra meg,. Håper å få de ferdig fort.

Reklamer