Litt av garnkjøpet i Irland

Jeg var i i Irland i juli naturlig nok siden samboern er derifra og vi var på besøk hos foreldrene hans med ungene. Der har de en diger garnbutikk. Endte opp med dette grå garnet jeg skal strikke en topp e.l av til meg selv (når jeg får tid til det). Superdeilig og mykt er det i alle fall.SONY DSCKjøpte også med meg en del Debbie Bliss garn, nesten som sytråd med pels på, jada litt tjukkere er det vel men det er tynt. Planen er å bruke de sammen med en annen tråd til gensere og jakker. catsFIne farger er det men ikke noe særlig å strikke med aleine selv om det også går.  Ellers prøver jeg å få strikket litt for salg, men det kommer stadig inn noen bestillinger så da blir det satt på vent.

Lager du noen julegaver eller gaver selv?

Jeg kjører en Give Away instagram om dagen, trenger noen flere følgere før jeg trekker en vinner så følg i vei. @luckyrock84

Reklamer