Toveiskjole

Jeg har lenge hatt planer om å strikke denne kjolen fra Pickles men det blei aldri noe av. Men nå derimot har jeg gjort ferdig den første og de kommer nok til å bli flere etterhvert. Siden jeg har tre jenter er det stadig noen ønsker om nye kjoler.
2013-08-02 15.25.05Denne kjolen er strikket i 5 – 6 år med Baby Merino fra Drops. Herlig garn som jeg kommer til å bruke mye mer av. Jeg kjøpte nemlig en del på salg for en stund siden. herlig garn som har en fin pris selv når det ikke er på salg.
2013-08-02 15.25.10Kjolen er ikke vanskelig  å strikke men det blei et par nye strikketeknikker å lære, men det er ikke noe avansert. Effekten er veldig fin og kjolen kan brukes på begge sider. Veldig praktisk om det søles på den ene siden.
2013-08-02 15.25.39Jentungen valgte fargene selv og mellomgrått og lys lilla passet veldig godt sammen. Veldig gøy at den kan brukes på begge sider. Hun fikk to nye kjoler på en gang.
2013-08-02 15.25.52Her ser dere litt mer av effekten på å strikke på denne måten. Pickles har video på nettsiden sin med hvordan det skal gjøres. Det kalles patent. jeg har strikket patentstrikk før men da kun fram og tilbake og ikke på denne måten.

Jentungen elsker kjolen allerede. og syns den er supermyk og deilig å ha på seg.

Reklamer