Hjelmlue og bleiebukse i kremhvitt

Denne lua er så skjønn, enkel og fin. Jeg blir alltid glad når jeg får inn bestillinger på de søte babyluene jeg har laget oppskrift på. Passer til photoshoots og til vanlig. Om babyen er så stor at den sitter i vogna lønner det seg å fore lua ved ørene og panna så det ikke trekker.  Jeg lager ofte snorene litt lange siden det er vanskelig å vite hvor lange folk liker de. De kan knytes et annet sted og klippes av igjen om man ønsker de kortere. 
2013-07-30 08.34.24
Min egen oppskrift på enkel hjelmlue. Jeg vurderer å lage noen morsomme versjoner av denne lua mot høsten\vintern, håper bare tiden strekker til.

2013-07-30 08.34.06Bleietrusa er en yndig liten sak som passer gutt og jente. Kan også brukes som bleietruse under en søt liten kjole.2013-07-30 08.34.42Jeg har veldig lyst til å lage noe i knallfarger. Aner ikke hvorfor siden jeg ikke er så glad i knallfarger. Jeg heller ofte mot jordfarger, brunt, grått, mosegrønt, krem o.l.

Hva er din yndlingsfarge?

Reklamer