Enkle armbånd med knyting

Jeg fikk en idè her om dagen og måtte teste den ut. Jeg syns selv disse blei veldig søte, ungene tok helt av å ville ha mange med en gang så jeg måtte sette i gang med å lage flere.

2013-07-25 10.44.59Disse armbåndene skal knytes på og man kan dra de av igjen etterpå, det er ikke sånn at du må ha de på hele tiden. Du kan også træ den ene snora igjennom den andre siden på armbåndet og knyte igjen.

Da kan de lettere knytes opp og igjen om det er ønskelig. De jeg bruker selv har jeg knytt på med trippelknute og drar de bare av og på. Jeg elsker de allerede. Enkelt og fint er det jeg ofte syns er aller finest.

2013-07-25 10.18.32Her er et samlebilde av de jeg fikk laget i går kveld. Jeg legger ut alle fargene hver for seg på Facebooksiden min i løpet av dagen. Lettere å se de hver for seg.
2013-07-25 10.22.23De fleste er ensfarga, men noen flerfarga blei det. Fargeønsker tas i mot med takk om dere har noen av de. Armbåndene er ca. 20 cm (til voksen) og da er det kun fletta som er målt. De strekker seg litt ved bruk om man skal dra de av og på, men ikke så mye at de blir altfor store. Andre lengder kan selvfølgelig ordnes. Jeg har tenkt å lage søte hårbånd av dette etterhvert også men jeg må se om de egner seg til hårbånd først.

Været her er fortiden nydelig og det har det vært de siste ukene. Dette er sommer som jeg husker det da jeg var liten. Herlig å kunne går ut om morran uten å måtte fryse.

Ha en fortsatt flott sommer alle sammen og gjør det beste ute av den uansett vær.

Reklamer