Knutelue til baby

Etter jeg begynte å samarbeide med Nøtteliten Fotografi har jeg fått ønsker om forskjellige luer fra henne. Det er veldig gøy å kunne lage egne luer ut i fra mitt eget hodet og luer som er inspirert av andre. Men alle luene jeg har for salg er luer som jeg har laget oppskrifta til.
SONY DSCDenne guttelua er strikket i babyull som de aller fleste andre luene. Jeg prøver å holde meg kun til babyull siden det ikke loer og kan vaskes i maskin, noe som er kjekt med tanke på søl ved daglig bruk.

Jeg skal også strikke opp et lite lager av luer som jeg skal legge ut for salg etterhvert. Det er bare det at tiden ikke helt strekker til til alt jeg har lyst til å gjøre.

Som dere ser så har jeg endelig fått tak i en glasskule som jeg kan bruke til å stille ut luene på. Kjempefint i stedet for å bruke en dokke, jeg syns fort det blir litt «rotete» på bilder. Jeg er nok ganske så ryddig av meg.

Det ser også ut til at sommern endelig kommer til denne delen av landet og det skal bli godt med noen dager med sol og varme.

Reklamer