«Dalekjolen»

Her kommer noen bilder av kjolen jeg har hekla. Mamma har sydd på stoffet. Greit å kunne samarbeide litt. Denne kjolen blir nå kalt «Dalekjolen» siden alle skal lage den og oppskrifta er publisert i Dalegarn sitt hefte. Nydelig er den og kan varieres i det uendelige.
SONY DSCJeg brukte mandarin petit til å hekle med siden jeg ikke er så glad i mercerisert garn. Men det er en smakssak. Tipper det blir noen sånne kjoler i vinterversjon også. Jeg er nemlig mye mer glad i ull og alpakkagarn. Bomullsgarn er ikke like godt å strikke og hekla av syns jeg. Det er kun en type bomullsgarn jeg har likt og det er Pickles sin. Nydelig mykt.
SONY DSC
Denne kjolen er størrelse ett år. Minsta er snart 7 måneder, men hadde jeg hekla en størrelse mindre så ville den ha blitt for liten. SONY DSCKjolen var enkel og kjapp og hekle. Kanten nederst besto av over 200 masker og jeg følte at den var litt uendelig da jeg satte i gang med fastmaskene, men etter første raden var ferdig gikk det fort unna.

Hva lager du om dagen? Strikker du på noe? Syr du? 

Reklamer