Herlig myk karusellkjole

Mellomste jenta ville ha en karusellkjole da hun så igjennom boka mi fra Pickles. Mamma hadde lyst til å strikke en kjole til henne så da blei det hennes oppgave å strikke denne.
SONY DSCSupermyk og luftig kjole selv på varme dager. Jentungen snurrer rundt i kjolen sin dagen lang. Hun elsker den. Det var mange i jenter i barnehagen som ønska seg sånn også. Ikke så rart når den snurrer så fint.SONY DSCKjolen var lett å strikke sa mamma og det gikk fort unna. Eneste var at angoragarnet røyter veldig. Så om jeg skal strikke en sånn seinere så blir det noe annet enn angora. Stripene i kontrastfargene er merinoull og grunnfargen er angora. Vi forsøkte å fryse den ned og riste av de løse hårene og det hjalp en god del, men noe løshår er det. Men den er så fin så den er verdt det.
SONY DSCEn liten elefant for et personlig preg var på sin plass. Søt er den. Jentungen ville ha en søt liten elefant. Det passa bra siden yndlingskosedyret hennes også er en elefant.

Ellers har jeg laget oppskrifter på en liten haug med luer til Nøtteliten Fotografi. Gå inn på siden hennes og se på alle de flotte bildene hun tar. Jeg blir helt forelska i alle de søte babybildene.


Reklamer