Lysegrå pixielue

Dette er er den lua jeg har «krangla» en del med. Fikk aldri mønsteret til å bli som jeg ville, men nå er den endelig ferdig. Fargen er utrolig skjønn syns jeg, men nå er jeg også over snittet glad i grått, brunt og jordfarger kombinert med litt andre friskere farger.2013-05-27 08.19.56Settet er til Nøtteliten Fotografi og siden hennes bør du ta en titt på. Der er det utrolig mange flott bilder.
2013-05-27 08.20.40Jeg liker disse bleiebuksene bedre enn bleietrusene. Disse sitter nok bedre på og passer mange flere babyer enn de andre gjør. Denne er mer tøyelig og former seg bedre etter bleierumpa.2013-05-27 08.20.51Leggvarmerne er en del av settet. Utrolig små, ikke mange centimeterne og hekle på de, men utrolig gøy å lage sånne småting også.

Jeg skal også strikke en kjole til minsta til ettårsdagen, den er riktignok ikke enda, men greit å være tidlig ute. Men jeg tror posten hater meg siden pakka mi har ligget på terminalen i Oslo siden mandag morgen.  Jeg håper den kommer i dag, har så lyst til å begynne på den.

Om noen veit hvor det er mulig å få tak i en isoporkule e.l som er 36 cm i omkrets så si i fra. Skulle gjerne hatt noe å stille ut luene på. 

Reklamer