Kosegenser til seksåringen

Denne genser er strikket etter en oppskrift fra Pt Design nr.118. Egentlig skal gensern ha frynser nederst men det ville ikke seksåringen ha. Jeg strikket gensern i dobbel babyull på pinne nr. 10 for å holde den samme strikkefastheten som oppskrifta tilsa. Garnet jeg brukte er den del tynnere enn det som er oppgitt i oppskrifta. Men dette var garnet seksåringen ville ha og det var jeg glad for. Jeg er ikke så glad i å strikke i bomull.SONY DSCSkikkelig babyrosa i fargen er den i alle fall. Gensern er strikka i størrelse 8 år. Den trenger en liten vask før den er helt optimal men den skulle brukes med en gang så det får vente. Jeg vasker alltid det jeg har strikka for da jevner strikketøyet seg mer og blir mye penere.SONY DSCDen blei veldig søt i alle fall og kjapp å strikke. Jeg heklet sammen delene med kjedemasker.SONY DSCPlutselig blir alt ferdig på en gang her så da var det bare å sette i gang med nye prosjekter. Nye sett til  Nøtteliten Fotografi og hekla kjole til minsta. Sommer kjole må hun ha. Skal også lage de samme kjolene til de andre to jentene men jeg må forstørre oppskrifta litt først.

Reklamer