Snuppeveske med hjerter

Den kommende femåringen i huset ville ha en veske og den skulle jeg lage til henne. Selvfølgelig skulle den være rosa og den skulle ha pynt på. Egentlig ville hun ha blomster men da hun fikk øye på disse hjertene så ville hun ha de i stedet.

SONY DSCVeska er hekla for frihånd, jeg la opp luftmasker til ønska størrelse og hekla halvstaver rundt og rundt. Skifta farge når jeg følte for det. Håndtaket er laget av 20 luftmasker og jeg hoppet over 18 fastmasker før jeg hekla videre rundt. Så gjorde jeg det samme på andre siden.

SONY DSCFemåringen blei veldig fornøyd og jeg syns veska blei veldig søt også. Den har nå blitt tova bittelitt i tørketrommelen, men ikke mye. Den skulle bare få et litt mer pusete utseende.
SONY DSCJeg har et babyteppe jeg syns var fryktelig kjedelig. Det er et kremhvtt ullfleecepledd fra Irland med et lite broderi på. Teppet har ikke blitt brukt fordi jeg var så lei det, men npr har jeg hekla en fin kant på teppet og det blei veldig fint. Akkurat som jeg hadde forestilt meg. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har gjort det før. Men jeg fikk litt teppedilla da jeg så dette her teppet i går. Lurer på om jeg skal lage noen morsomme «klumper» på teppet for veslas nysgjerrige hender.


Reklamer