Syrinlilla hjelmlue med matchende bleiebukse

I forrige uke fikk jeg en bestilling på et sett med hjelmlue og bleiebukse. Denne lillafargen er helt nydelig. De tynne flettene gjorde seg også veldig på denne lua.
2013-05-03 08.40.15Håper mottakeren blir like fornøyd med settet. Denne lua har også fått en grå blomst som er avtagbar, men den glemte jeg å sette på da jeg tok bildet. Hun bestilte også en pompomlue og den kommer i et eget innlegg. Litt vanskelig å få fra hvordan lua er uten å ha den på et hode.

2013-05-03 08.40.28Dette er dem samme type hjelmlue jeg har laget til Nøtteliten Fotografi. Ta en titt på siden hennes å se på alle de nydelige bildene hun tar. De blir bare finere og finere syns jeg.2013-05-03 08.40.45Det har også blitt en del bleiebukser etterhvert. Mest i kremhvitt og jordfarger. Derfor var det gøy med en liten fargeklatt denne gangen. Herlig å se de små denne flotte lillafargen.

Jeg kunne ha blogget dette settet i helga, men valgte å vente til mottakeren hadde hentet settet selv.

Du kan bestille sett via Eplabutikken eller ved å sende meg en mail. Du kan selvfølgelig kjøpe en del også.

Reklamer