Hekla pixielue og bleiebukse

Denne lueoppskrifta har jeg laget selv. Jeg venta spent på disse bildene fra Kine og de blei utrolig fine. Finere enn jeg hadde forestilt meg. Lurer faktisk på om vesla skal få en slik lue til høsten, eller om jeg skal lage en tynn sommerlue til henne.
ajaneDenne oppskrifta er noe av det nydeligste jeg har klart å få til. Denne blei enkel men allikevel supersøt syns jeg. Sandfargen er nydelig mot den sarte babyhuden. Nydeligste babyen, at det går an å være så perfekt.ajane2Dette settet er også laget til Nøtteliten Fotografi, jeg syns bildene hennes blir finere og finere. Kjempefine bilder av små søte nyfødte.

Disse luene er ikke for salg enda, men det kommer etterhvert. Jeg vil legge ut på Epla og Facebook men alle disse settene (eller kun lue eller bleiebukse) er kun på bestilling. Dette er ikke noe jeg sitter med på lager. Litt ventetid må påberegnes men det kommer an på hvor mye jeg har å gjøre selvfølgelig. Om du sender en mail til lotv84@gmail.com så vil du få vite hvor lang ventetid det er.

Om du trykker på kategorier på siden her og BABYPROPS. så kommer alt jeg har laget til photoshoots o.l opp. Jeg driver for tiden å kutter ned på kategoriene siden jeg syns det er for mange og for rotete.

Reklamer