Hjelmlue og bleiebukse i irsk tweedgarn

Dette garnet har vært populært. Nå er det bare et lite nøste igjen av det.  Flott garn,så jeg håper jeg kan få tak i noen  lignende i flere farger når jeg skal til Irland igjen til sommern.
2013-04-18 08.40.18Dette er et sett jeg fikk på bestilling for en liten stund siden. Fargen kan brukes til både gutt og jente syns jeg. Passer godt til sart babyhud. 2013-04-18 08.40.30Snorene på denne lua er tvinna, men jeg har også laget med tykke fletter. Tynne fletter er også veldig fint, men de tynne flettene passer kanskje litt bedre til jente.2013-04-18 08.41.06Knappen er fra Tyskland. Mamma pleier å kjøpe med noen knapper til meg når hun er ute og reiser. Jeg syns det er mye bedre utvalgt i utlandet enn her hjemme. Men det kommer kanskje litt an på hvor i landet man bor også. Jeg er i alle fall veldig glad i treknapper og andre knapper laget av naturmateriale. Fine som pynt også.

Det har gått mye i bleiebukser og luer i det siste. Men jeg har klart å gjøre ferdig andre ting også. Genseren jeg har lovet oppskrift på kommer om ikke så lenge, den må bare renskrives først for nå ser det ut som et virrvarr av notater og maskeantall på et ark.

Jeg har til og med klart å fått tak i en bok jeg skal skrive inn alle mine oppskrifter i for nå begynner det å bli en del. Greit å ha de samla på samme sted.

Hva strikker\hekler du på for tida? Er det noe sommerlig?

Reklamer