Stor hekla kurv til oppbevaring

Her kommer kurven jeg skreiv jeg hadde ferdig i går på Facebook. Denne er hekla med pinne nr. 10 og med dobbelt garn. Garnet aner jeg ikke hva heter siden det er en type garn jeg har kjøpt i Irland for flere år siden.

2013-04-28 09.57.27Det tar på litt på håndleddene å hekle med såpass stor nål og litt hardt for at kurven skal stå av seg selv. Fargen er i alle fall veldig fin og passer godt inn i interiøret her. Det tok litt tid å bli ferdig med den siden det er så mye annet jeg vil gjøre også.

2013-04-28 09.59.14Kurven er ikke fylt opp enda, men jeg regner med at det blir restegarnskurv etterhvert. Den er ganske så stor. Den måler 43 cm rett over. Plass til masse restegarn så jentene kan få boltre seg litt i også, for garn er nemlig veldig gøy.

2013-04-28 09.57.39Det rosa hekletøyet som ligger i kurven er en liten begynnelsen på veska til mellomste jenta her i huset. Hun ønsker seg nemlig veske og valgte fargene selv. Merkelig nok så blei det tre rosafarger.

Ellers så har jeg fått et par nydelige bilder av Kine Fra Nøtteliten Fotografi. Gleder meg til å dele de med dere. Det er nemlig bilde av den fine pixielua jeg har laget. Jeg er veldig fornøyd med den lua. Hele settet egentlig.

Reklamer