Kremhvit hjelmlue og bleiebukse på bestilling

2013-04-12 08.24.18-1Denne gangen huska jeg å ta bilde av en bestilling. Fort gjort å glemme det når man klargjør produktene og skal sende de avgårde. Et supersøtt sett som passer både gutt og jente. Kan lages med og uten snorer, med tvinna snorer, fletta snorer, pom pomer i endene, ja det man ønsker.

2013-04-12 08.24.29Siden jeg ikke finner noe babyutstillingshode\hel kropp til normal pris eller noe eg liker så bruker jeg fortsatt et vinglass. Fungerer så lenge det. Men det hadde vært utrolig kjekt med et utstillingshode, faktisk en hel kropp, for det hadde vært mye enklere med tanke på mål o.l på de nyfødte.

2013-04-12 08.24.50Dette er en av to typer bleiebukser jeg hekler. Denne er uten bein den andre med. De med bein er også utrolig søte. Veldig fine med leggvarmere til.2013-04-12 08.25.04Måtte ta med et bilde av en av favorittknappene mine. De er utsolgt overalt støtt og stadig så jeg tror det er flere enn jeg som liker de. Syns de er såpass dyre.

Men pappaen min driver med en knappeprosjekt hjemme, det skal bli gøy å se hvordan de blir når de er ferdig. Tenk så kult det hadde vært med hjemmelaga knapper som ingen andre har.

Jeg skal også få lagt ut bilder og priser på disse babysettene etterhvert. Det har blitt litt glemt. Men om det er noe dere lurer på så er jeg tilgjengelig på mail og facebook store deler av døgnet.

Reklamer