Kurv og garnshopping

20130411_150104I dag tok jeg turen til Panduro som er på senteret her. Håpet på at de hadde igjen en til av disse kurvene og det hadde de. Jeg tror det var den siste. De er så fine. Kjøpte en forrige helg og angra på at jeg bare tok en. Det står «strikketøy» på siden av den.

20130411_150115Litt garn blei det også. Kjøpte inn litt jordfarger. Elsker grått, brunt og kremhvitt. Heldigvis gjør Nøtteliten Fotografi også det. Garnet som er kjøpt her er ment til bruk til rekvisitter til photoshoots. Det blir bra.20130411_150124Gleder meg til å gyve løs på dette med heklenåla. Nå må jeg racerhekle ferdig en bleiebukse og en hjelmlue så den blir ferdig til hun som har bestilt. Kjempe morsomt at disse tingene blir så godt mottat.

Genseroppskrifta er på vei. Jeg har delt til for og bakstykke, strikke bakstykket først siden jeg er litt usikker på hvordan forstykket skal se ut enda. Gleder meg til gensern er ferdig og jeg kan vise den fram.

Reklamer