Bleiebukse og blomster

2013-04-07 16.43.36Etter ønske fra Nøtteliten Fotografi laget jeg en søt liten bleiebukse med litt bein. Jeg syns den blei skikkelig søt, og den skal også lages i flere farger. Jeg skal ut å handle litt garn i dag så da blir det nok noe å henge finga i framover (akkurat som om jeg ikke har det det fra før av). Men jeg elsker det.

2013-04-08 08.45.48Buksa er helt enkel men samtidig søt. Knytinga er mer pynt enn til nytte kanskje, men den kan uansett bare fjernes om ønskelig.
2013-04-08 08.46.17Jeg har også heklet disse blomstene som skal brukes på pynt på luer o.l, de har en sikkerhetsnål bak. Blomster skal lages i mange farger.  Jeg må bare ha de «godkjent» av hun som skal ha de først.

Ellers går det smått framover med min genser og eldstejenta sin genser. Men framover går det og det er sånn det skal være. Må dille litt med andre ting innimellom. Må ha flere ting på gang hele tida. Jeg har som regel minst tre prosjekter på gang hele tida.

Reklamer