Stripete guttelue med pompomer

Denne lua har jeg også laget til Nøtteliten Fotografi. Hun ville ha en stripete lue til gutt med pompomer på de tvinna snorene. Disse fargene blei veldig fine sammen syns jeg. Elsker å hekle med litt forskjellige farger.

20130405_162502Gleder meg til å se denne på en liten søt gutt. Luene gjør seg så mye bedre på et søtt lite babyhode. Men enn så lenge så nøyer jeg meg med å bruke et vinglass til å utstille luene på.

20130405_162510Jeg hadde helt glemt å blogge denne lua. Den står nemlig på utstilling hjemme her enda. Men i dag fikk jeg tatt bilder og blogga. Ikke dårlig bare det.

Genser kommer det oppskrift på etterhvert. Men den må bli ferdig først. Det blir en størrelse men den er lett å justere opp og ned. Gensern er også til jente. en litt lang genser. Jeg syns den blir veldig fin.

Er det noen av dere som har forslag til hvor jeg kan finne fine hekla blomster som det ikke er altfor mye tull og krøll på? Litt enkle men samtidig fine.

Reklamer