Genser fra Viking of Norway

Dette er en enkel strikka kosegenser fra Viking. Jeg valgte å strikke den i silkealpakka siden den skal brukes utover nå. Jeg syns kanskje den blei litt stor i halsåpningen men det kan jeg lett fikse.

SONY DSCDenne oppskrifta er fra hefte nr. 1301 Viking Design. Kjapp å strikke selv om det er litt kjedelig å strikke fram og tilbake. Jeg kunne ha strikket rundt og det kommer jeg til å gjøre om jeg strikker en sånn genser til. Denne genseren er strikket i størrelse 6 måneder.

SONY DSCOm noen lurer på hva slags farge det er så er det farge nr.468 i Viking Alpaca Silk. Deilig mykt garn som er deilig å strikke av. Gensern kan også strikkes i Viking Bjørk.

SONY DSCJeg har også planer om å strikke den søte skautlua som hører til. Den er kjempesøt.

Ellers så kommer den en oppskrift på en lettstrikka barnegenser etterhvert. Jeg har begynt å strikke på den så det vil ikke ta så altfor lang tid. Håper jeg i alle fall. Plutselig blir det en avsporing i strikkelista men det er det sikkert flere av dere som er kjent med.

Håper du har hatt det fint i påsken. Vi har bare vært hjemme men været har vært knall. Nå kjennes det endelig ut som om våren er på vei.

Reklamer