Kremhvitt sett til Nøtteliten Fotografi

Så nydelig disse små babyene er. Jeg klarer aldri å se meg mett på en nydelig nyfødt baby. Skulle ønske man kunne ha en nyfødt i huset hele tiden men det går dessverre ikke.
862623_157726154385707_631492890_nDette settet er hekla til Nøtteliten Fotografi. Har hekla en lue til til gutt de siste dagene. Den blei kjempefin. Den er flerfarga og har litt ekstra pynt på enden av snorene.

Gleder meg til å se den i bruk på bilder. Den er helt herlig. Litt vårfrisk med babyblått og eplegrønn blandet med kremhvit og brunt. Det er fint med noen knallfarger som innspill til babyer også. Det syns i alle fall jeg.

Jeg strikker fortsatt på gensern til minsta, men det er så kjedelig å bare strikke rett fram og tilbake, men jeg har kun et erme igjen så er den ferdig. De genserne jeg skal strikke til jentene skal strikkes rundt for å si det sånn. Mye kjappere.

Hva skal du strikke i påsken? Her i huset har alle bortsett fra samboern tatt ferie. Han skal jobbe tre dager til. Koselig med litt fritid sammen med hele familien.

Reklamer