Romvesen og Ariel

SONY DSCDa har jeg fått hekla ferdig amigurumiene til ungene. De vil ha flere figurer men jeg må lage noe annet innimellom også. Men nå har de fått en hver så da er de fornøyde. Han rosa er altså «Romvesen» og pandaen er «Ariel», det er navnene de fikk.

SONY DSCDet var mange små deler på denne pandaen, men når alt var montert på så blei det bra.

SONY DSCJeg syns øynene var litt ugreie å få fine, men det blei bra tilslutt. Det syns i alle fall jeg. Jentungen var også enig om at den blei bra, så da sier jeg meg fornøyd.

SONY DSCRomvesenet er hekla i tre deler. En kropp og to armer. Lite montering på den karen og det var bra.

SONY DSCJeg pynta han opp med en liten knapp. Resultatet er jeg veldig fornøyd med. Men jeg skulle gjerne ha hatt noe mykt garn som kan brukes som kosedyr til babyer og små barn, men det er ikke lett å finne noe som ikke røyter og som tåler vask.

Er det noen av dere som har forslag til garn?

Reklamer