Enkel jakke fra Pickles

Denne jakka har jeg hatt lyst til å strikke lenge, men det har aldri blitt noe av. Jeg fikk bestilt meg boka for en stund siden og der var selvfølgelig oppskrifta på den jakka. Det tok litt tid før jeg fikk starta på den, men det tok ikke lang tid før den blei ferdig.

SONY DSC

Jakka er i bruk og den er kjempefin på. Jeg strikka den litt lenger på armene og litt lenger på selve lengden, det gjør jeg alltid med oppskrifter. Jeg heklet også en fastmaskekant rundt hele jakka. Denne er størrelse 6 måneder.
catsSiden jeg hadde det så travelt med å sette i gang med denne jakka hadde jeg ikke tid til å vente på garn fra Pickles, men fant et garn som hadde omtrent samme strikkefasthet som det som egentlig skulle brukes. Jeg brukte Dale Cotinga og det er et herlig garn å strikke med. Det kommer jeg til å bruke på flere prosjekter. Nydelig garn som ikke deler seg og som har mange farger å velge i mellom.

Jeg hekla matchende sko til denne jakka. Satt igjen med såpass mye garn og enda har jeg mer igjen.

Våren lar seg vente på her også. Det var mildt en liten periode og jeg begynte å glede meg til våren, men nå har det blitt kaldt og da snakker jeg ikke om noen få minusgrader men ned mot -18 grader. Det får ikke jeg vårfølelse  av. Jeg vil sitte på terrassen med kaffekoppen og strikketøyet.

Reklamer