Nusselige tøfler

Forrige uke surfa jeg rundt på Ravelry på leiting etter tøfler eller sko som noen kaller det til baby. Vesla trengte nemlig et par som hun ikke sparker av. Et av parene jeg fant var disse. Supersøte sko til vesla.

SONY DSC

Jeg hadde igjen garn fra jeg strikka «Enkel jakke» fra Pickles ( blogginnlegg kommer snart ). Det tok ikke lange tiden før jeg hadde hekla ferdig disse. Jeg laget skaftet på skoene en del lenger for at de skulle sitte godt på, det er ikke lett å få vanlige ullsokker til å sitter på små babybein som sparker hele tiden. Jeg heklet også på en søt kant øverst for å pynte de opp litt.

Den oversized sløyfa gjorde seg. Disse skoene er lett å forstørre i størrelse også om man vil ha de til større babyer. Fargen på garnet er også nydelig. Jeg brukte Dale Cotinga farge 4654 på skoene.

Hva syns dere? Blei de søte?

Reklamer