PomPomluer og bestefarslue med tilhørende bleiebukser

SONY DSCFor et par ukes siden fikk jeg en bestilling på tre babysett i disse fine fargene. Dus rosa, babyblå og melomgrått. Jeg ser jeg må få ordna meg et utstillingshode til baby, barn og voksen. Mye lettere å få vist fram tingene da.
SONY DSCDet var veldig gøy å hekle disse tingene. Utrolig søtt og smått. Jeg har gjort en forandring på pompomluene og bleiebuksene. Pompomluene er hekla i en annen struktur og bleiebuksa har fått en knapp. Det blei finere og mer praktisk syns jeg.

Om dere vil bestille lue, bleiebukse eller sett med lue og bleiebukse så send meg en mail.

Noen av tingene jeg har laget finner du HER, og flere ting kommer etterhvert.

Fargekart over hvilke farger man kan velge mellom kommer veldig snart.

I dag har jeg vært på jakt etter knapper til «Enkel jakke» fra Pickles. Alle stedene jeg har vært har de enten hatt igjen for få knapper eller ikke hatt de i det hele tatt. Jeg skal ha mørke treknapper siden jakka er mørk burgunderlilla.

Hvor kjøper du treknapper? Jeg syns utvalget i garnbutikker o.l er så dårlig.

Reklamer