Lang hekla babylue

Denne lua laget jeg som en prøve på en ny oppskrift. Nøtteliten Fotografi ville gjerne bruke den så da fikk hun den med i propshaugen sin (vel kanskje ikke en haug enda, men den skal bli stor etterhvert). 557964_144837815681922_1009084492_nNydelig bilde av en liten tass i lue som jeg har hekla.  Denne typen lue kan dere bestille etterhvert. Jeg elsker disse sarte fargene mot sart babyhud.

Merker også at jeg ha vært litt sløv med å blogge om dagen. Men jeg skal skjerpe meg. Har flere bilder her på vent av ting jeg har hekla, jeg lider nemlig av hekledilla om dagen.

Jeg strikker også på en jakke til vesla i burgunderlilla (høres litt rart ut men det er sånn fargen er). Strikker på andre ermet nå så skal alt inn på en pinne og strikkes sammen. Blir plutselig ferdig med den.

Ha en flott dag, her skinner sola, himmelen er knallblå og det er 4 grader ute. Kjenner jeg gleder meg til våren kommer for fullt.

Reklamer