Sparkebukse

Denne oppskrifta er i fra Nøstebarn sin bok og oppskrifta heter «Sparkebukse med fot». Jeg strikker ikke for siden ikke buksa holder like lenge da. Jeg strikket den heller litt lenger i ryggen og ganske mye lenger i beina for at den skal passe lenge. Strikket da en lang ribb nederst på beina i stedet for fot.

SONY DSC
catsJeg syns disse knappene var så søte, ikke de beste å kneppe igjen, men det er bare to så det fikk gå fant jeg ut. Må kjøpe et sett til med knapper siden selene har strekt seg litt.

Buksa er strikket i silkeulla til Nøstebarn og er veldig god å strikke med. Jeg syns bare at garnet var veldig «dødt» etter en liten håndvask, men det kan hende det bare er litt uvant i forhold til andre garn jeg strikker med. Det var også mye overskuddsfarge fra garnet da jeg vaska den.

Settet som skal brukes til photoshoot er også snart ferdig. Det er i en herlig rosafarge. Siden jeg har fått litt hekladilla om dagen så skal også størstejenta få lue, hun har bestemt selv hva hun skal ha. Tipper den passer henne kjempefint. Den er den samme som bestefarslua jeg hekla her, men om den blir med eller uten brem er litt usikkert enda.

Jeg har også blitt medlem av Strikkeblogger siden sist. Morsomt å være en del av de fine bloggene der inne. Ta en titt da vel, der er det utrolig mange fine blogger og masse inspirasjon.

Reklamer