Samarbeid med Nøtteliten Fotografi

Etter å ha sett noen av bildene til flinke Kine ( Nøtteliten Fotografi ) bestemte jeg meg for å sende henne en mail å høre om hun trengte noen rekvisitter til bildene hun tar. Det gjorde hun og vips så hadde vi et samarbeid. Vi er fra same område så det er gøy å kunne hjelpe hverandre litt. Hun har også en Facebookside, så kikk innom og lik siden om dere liker det dere ser. Kontakt henne gjerne om du også vil ha flotte bilder.

JeanettekollasjNydelige bilder av en liten prins. Det var kjempegøy å lage dette settet, men flere størrelser må til siden dette blei ganske lite, men det var kjempegøy at det passet denne vesle tassen.

SONY DSCOm du ønsker å bestille noen av tingene på bildene så ta kontakt med meg. Lua kan lages i mange størrelser, samme med bleiebuksa og slipset kan lages lenger eller kortere alt ettersom hva man ønsker.catsOppskriftene på noen av tingene kommer fra Posh Patterns.

Reklamer