Nøstebarnvotter til barn

Mens jeg var i siget satt jeg i gang med votter til ungene også. De to eldste fikk et par hver, minste skal også får men jeg har noen ting jeg må gjøre ferdig først. De vottene blir enda enklere å strikke siden de ikke skal ha tommel.SONY DSCJentene fikk velge farger selv av det jeg hadde i skapet. Ikke så veldig rart at det blei rosafarger. Jeg hadde vann på vottene så de blei gjennomvåte og kjørte de i tørketrommelen sammen med en stort håndkle. Jeg måtte ha mer vann på de underveis. Men ved å tove i tørketrommelen så har du full kontroll så det ikke toves for mye.

catsGanske gøy å strikke votter egentlig, men de fleste ting går i perioder, når jeg har strikka fler av samme ting så blir det litt kjedelig en liten stund før jeg får dilla på noe annet.

For tiden hekler jeg litt på et sett til gutter. Det er i lysegrått tweedgarn som det blir kjempefin effekt i. Gleder meg til å fortelle hvem som skal ha det og vise det fram.

 

Reklamer