En liten sniktitt på myke, varme halser som kommer for salg

….mot våren. Dette er halser som passer godt når det ikke er kjempekaldt. De er i 100 % ull og er fine og luftige. De er laget så de kan henge fint rundt halsen og pynte opp et antrekk. De er lette og luftige samtidig som de varmer.

379411_10151171804701345_662602078_nMange av dere har nok sett det første bildet før på Facebook, men jeg poster det her også. Disse halsene er jeg veldig fornøyd med. Jeg har brukt en enkel teknikk for å få de som de er.
catsFargene jeg har valgt er litt av hvert. Noen er nøytrale andre er knallfarga. Jeg syns det er fint med en fargeklatt, spesielt om våren da alt våkner til liv igjen.

Jeg har mange prosjekter på gang for tiden og blir fort litt lei en ting så alt strikkes litt på derfor er det lite ferdig. Men jeg har et par votter jeg har tova som jeg skal blogge. De må bare pyntes litt først.

Reklamer