Lyslykt med herlig vinterstemning

Her på østlandet er det kaldt om dagen. Det snør så vidt superlett snø og trærne er fulle av rim. Fuglene spiser på maten jeg og ungene har hengt ut og det er fyr i ovnen. Hvor deilig er det ikke å kunne kose seg inne i en varm stue med kaffekoppen og strikketøyet mens det er 14 blå ute?
SONY DSCJeg begynte på denne før jul, men gikk tom for garn. Fikk kjøpt mer garn men hadde nok andre ting på pinnene som måtte bli ferdig. Jeg fikk derimot hekla de siste rundene på den forrige uke og her er resultatet.

SONY DSCHvor koselig er det ikke med levende lys i vinduene? Bare pass på så de ikke henger for nærmer gardinene. Jeg har kun en stort telys nedi dette glasset.

SONY DSCStemninga på bildet blei kjempekoselig. Jeg prøvde å ta noen  bilder i dagslys også, men disse blei mye finere.

Denne lykta har jeg heklet i staver. Lagde først en rekke med luftmasker som passet rundt kanten øverst. Så hekla jeg rundt og rundt. Måtte felle mot slutten for at trekket skulle sitte pent på. Jeg har brukt babyull lagt dobbelt på nål nr. 4.

Har du laget noen trekk til lyslykter? Link gjerne til bloggen din i kommentarfeltet så skal jeg ta et titt. Jeg kunne tenkt meg noen gode ideèr til andre typer lykter.

 

Reklamer