Hjerteuro

Disse hjertene strikka jeg tidligere i vinter. Planen var å bruke de som en vognleke, men etter å ha sett på vogna en gang til så hadde jeg ikke noe sted å feste den. Hjertene fikk da bli en uro til vesla som skulle bli født.

SONY DSCPappa fikk æren av å lage hakk i den ene kleshengeren så de satt fint sammen. Tusen takk for hjelpen pappa.

SONY DSCJeg strikka fem hjerter i knallfarger med Dale Lerke. Godt å strikke med, jeg blei faktisk litt overraska. Oppskrifta på hjertene kommer i fra boka «Med hjerte for strikk». Flott bok med mange bilder til inspirasjon.

SONY DSCAlle hjertene er strikke rundt og rundt i glattstrikk, de som er i riller har jeg bare vrengt. To av hjertene er fylt med  fyllvatt og bjeller og to av de med cellofan. Det var for å få litt lyd i de når de skulle henge på vogna. Men men de kom til nytte uansett.

SONY DSCTidligere har jeg strikka flere av disse hjertene. Man får litt dilla når man begynner på noe sånt.

Vesla har også fått mye glede av hjertene. Hun ligger å kikker på de hver kveld når hun legger seg.

Reklamer